Streda, 3. jún, 2020 | Meniny má KarolínaKrížovkyKrížovky

Reprezentant Matej Falat bodoval v Európskom pohári

Štartoval s vysokým číslom, predral sa dopredu.

Matej Falat na trati.Matej Falat na trati. (Zdroj: TASR)

LEVI, PREŠOV. Prešovčan Matej Falat potvrdzuje svoju lyžiarsku formu aj na začiatku novej sezóny.

Slovenský reprezentant v zjazdovom lyžovaní štartoval na pretekoch Európskeho pohára vo fínskom Levi a bodoval.

Prečítajte si tiež: Volejbalistky VK Eperia Prešov na favorita nestačili Čítajte 

Strieborný medailista z tímovej súťaže na Majstrovstvách sveta v St. Moritzi 2017, aktuálny majster Slovenska v slalome Matej Falat štartoval vysokým číslom, no najmä vďaka rýchlej a dynamickej jazde v prvom kole sa dostal na bodovanú priečku, obsadil 18. miesto.

Zvíťazil Talian Alex Vinatzer.

Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kontroloval si body

Po prvom kole so štartovým číslom 38 dosiahol dokonca deviaty najrýchleší čas, s odstupom iba 0,44 sek. na najrýchlejšieho pretekára. V druhom kole jazdu kontroloval, čo mu nakoniec vynieslo 18.miesto a prvé body v tejto sezóne v Európskom pohári.

Najbližšie bude Matej Falat štartovať v slalome v rámci pretekov Svetového pohára vo francúzskom Val d´Isere 9. decembra.

Prečítajte si tiež: FOTO: Pozrite si športové fotogalérie z jesene Čítajte 

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

  1. Našli sme budúcnosť hliníka. Je v Spišských Vlachoch
  2. Môžu nohavičky pomôcť ženám ostať sebavedomými?
  3. Predáva top mäso, varuje pred reťazcami, kvalitu hľadá na farme
  4. Viac než polovica Slovákov sa chystá dovolenkovať za hranicami
  5. Aj použitý kuchynský olej môžete separovať
  6. Magazín denníka SME: Tipy na výlety v Rakúsku
  7. Dopravcovia v čase koronavírusu. Dezinfikovali aj svoje bytovky
  8. Zabezpečujeme certifikované MBA programy
  9. Ako efektívne ušetriť na platbách za energie?
  10. Podvodníci na internete útočia počas koronakrízy agresívnejšie
  1. Členovia ASINS vrátili za rok 2019 do ekonomiky 113 mil. Eur
  2. Ako aktualizovať autonavigáciu Mio?
  3. Predáva top mäso, varuje pred reťazcami, kvalitu hľadá na farme
  4. Ružinovská poliklinika otvorila unikátne oddelenie
  5. Päť užitočných rád, ako si vybrať správnu klimatizáciu
  6. Našli sme budúcnosť hliníka. Je v Spišských Vlachoch
  7. Unikátna novinka už aj v Prievidzi
  8. Čo robiť, keď majú deti strach? Vyskúšajte tieto tipy
  9. Sloboda v stavebníctve
  10. Viac než polovica Slovákov sa chystá dovolenkovať za hranicami
  1. Môžu nohavičky pomôcť ženám ostať sebavedomými? 33 549
  2. Magazín denníka SME: Tipy na výlety v Rakúsku 15 824
  3. Viac než polovica Slovákov sa chystá dovolenkovať za hranicami 11 240
  4. Dopravcovia v čase koronavírusu. Dezinfikovali aj svoje bytovky 10 896
  5. Len teraz získate k predplatnému týždenníka MY kávovar zadarmo 9 732
  6. Predáva top mäso, varuje pred reťazcami, kvalitu hľadá na farme 9 328
  7. Pandémia odhalila, ako fungujú vysielače v krajine 9 221
  8. Tieto veci robí banka, aby bola v bankomatoch hotovosť 9 149
  9. Ako vytriediť Mekáč doma? 8 787
  10. Ako správne dezinfikovať byt, bytový dom, auto či firmu 8 736
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Téma: Lyžovanie

Prečítajte si aj ďalšie články k téme
Článok je zaradený aj do ďalších tém
Matej Falat, Alpské lyžovanie

Hlavné správy z MY Šariš

DISKUSIA NAŽIVO: Ako pomáhame ľuďom so závislosťami, pracovná terapia

Diskusiu Pod rúškom informácií vysielame v utorok 2. júna 2020 o 17.00.

DISKUSIA NAŽIVO: Deti - naša budúcnosť

Diskusiu Pod rúškom informácií vysielame v pondelok 1. júna 2020 o 17.00.

DISKUSIA: Špeciálne vzdelávanie detí - ako prebieha a pre koho je určené? (video)

Prinášame vám záznam z diskusie Pod rúškom informácií, kde sme debatovali o špeciálnom vzdelávaní detí.

Mamkina bábovka či zemiakové fašírky. Tak varíme dnes

Korona nás naučila siahnuť aj po receptoch z rodinnej špajze. Sú lacné, rýchlo ich pripravíte a chutia celej rodiny. Poďte sa inšpirovať.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Už ste čítali?